GRUPO PLAZA

amb paco roca de jurat

Obri la convocatòria per al primer premi Finestres de còmic en català

La proposta guanyadora serà publicada per l’Editorial Finestres el primer trimestre de 2023

11/12/2021 - 

VALÈNCIA. Amb l’objectiu de fomentar la creació de còmic en llengua catalana, donar suport econòmic als autors i les autores, i empènyer la publicació de còmics en la nostra llengua, ja és possible aplicar a la convocatòria per al primer Premi Finestres de Còmic en Català. El jurat de la primera edició està format per Paco Roca, Mery Cuesta, Ana Penyas, Jaume Vilarrubí i Montserrat Terrones.

El guardó vol estimular i enfortir la presència del còmic dins el sistema literari català. Hi pot participar tothom qui vulgui desenvolupar un projecte de còmic en llengua catalana. La dotació del Premi és de 25.000 euros a compte de drets d’autor, una xifra equiparable a la dels altres guardons i beques atorgats per la Llibreria Finestres a obres d’assaig i novel·la. 

Aquest premi està destinat a obres de còmic en forma de còmic i/o novel·la gràfica. Els autors i les autores que hi vulguin participar han de presentar una proposta de llibre amb un mínim de 24 pàgines acabades a una sola cara, tant pel que fa als treballs en color com als còmics en rigorós blanc i negre. L’extensió final de l’obra guanyadora ha de ser d’un mínim de 96 planes. Aquí podeu descarregar el document amb la totalitat de les bases del Premi Finestres de Còmic en català. La convocatòria estarà activa des del 17 de novembre fins al 28 de febrer de 2022, fent-se públic el veredicte el mes següent al tancament de la convocatòria.  

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas