Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Més de 200 persones participaran durant dos dies en l’activitat

Óscar López inaugura les jornades 'Com usar Internet per a fomentar la lectura' a la UV

13/04/2018 - 

VALÈNCIA. El director i presentador del magazín literari de RTVE 'Página Dos', Óscar López, serà l’encarregat d’encetar les Jornades Formatives per al Professorat 'Com usar Internet per a fomentar la lectura: YouTube, Twitter, Facebook, Instagram...' que organitza la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. La cita està prevista per aquest divendres i dissabte a la Sala d’Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.
 
Durant la seua intervenció, el qui fou presentador de la secció de llibres de 'La Columna' de Julia Otero a TV3 compartirà escenari amb Joan Borja, director de la Càtedra Enric Valor a la Universitat d’Alacant. Ambdós dialogaran sobre Literatura i xarxes socials en alta definició. A continuació, les booktubers valencianes Marta Meneu-Borja ('La prestatgeria de Marta') i Irene Rodrigo ('Una habitació pròpia'), i el realitzador del programa de YouTube 'Els llibres de Sénia', Nèstor Costa, contaran la seua experiència amb els canals de vídeo en línia i les seues aplicacions a l’àmbit educatiu.

Dissabte, l’escriptora Fani Grande, el psicopedagog Dídac Botella i Marta Meneu-Borja connectaran lectura i noves tecnologies a través de l’escriptura creativa, la posada en escena i la difusió del relat en xarxes. Més tard, la professora Lola Moreno, la secretària tècnica del Consell Escolar Maite Monar i la investigadora Carme Gregori mostraran algunes ferramentes digitals per a fer la lectura atractiva a l’alumnat. Per últim, Rosa Mengual (Fundació Bromera), Esther F. Matalí (Què Llegeixes?) i María Luisa Peydró (Las Naves) explicaran els projectes pioners desenvolupats a les seues entitats que fusionen tecnologia i lectura.
 
Les jornades, homologades per la Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport, pretenen ser un punt de trobada per a compartir experiències i coneixements al voltant de l’educació, les xarxes socials i la promoció de l’hàbit lector. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email