Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

des del dijous 15 d’octubre

'Parla, Cony, Parla!', una comèdia multidisciplinària per trencar tabús de gènere

Des de l’humor i la ironia, l'obra gira al voltant de la biologia de la dona i la seua relació amb les convencions socials establertes

14/10/2020 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acollirà, des del dijous 15 d’octubre, i fins al diumenge 18, Parla, Cony, Parla!, una peça de la companyia Unaovarias que persegueix trencar tabús i reflexionar, des de l’humor i la ironia, al voltant de la biologia de la dona i la seua relació amb les convencions socials establertes.

"Què expulsem quan menstruem? Què és el porno feminista? Quants tipus d’orgasmes femenins hi ha?" Són algunes de les qüestions que es tractaran de respondre en aquest espectacle multidisciplinari que intercala teatre, dansa i la música en directe de Samuel Vilu, caracteritzada per la influència de la cúmbia i l'electrònica.

Parla, Cony, Parla! naix com a idea original de María Sorribes, qui, junt amb Arantxa Lecumberri, María Martí i Laura Bellés, protagonitzarà una obra a la qual quatre dones alçaran la seua veu per fer front als esquemes impostos i lluitar per una societat més igualitària.

Les representacions d’aquesta peça estan organitzades per l’Institut Valencià de Cultura dins del pla reaCtivem. Parla, Cony, Parla! iniciarà una sèrie d’espectacles de companyies externes que actuaran al Teatre Micalet en les pròximes setmanes: Ingovernables, de la companyia Atirohecho, Xavi Castillo News!, de Pot de plom, o De fora vindrem, de Purna Teatre, seran les propostes que ompliran la programació del mes d’octubre a la sala valenciana.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email