GRUPO PLAZA

'400' s'estrena aquest 12 de gener

Pere Aznar torna a À Punt per buscar l'humor en situacions de vulnerabilitat

9/01/2023 - 

VALÈNCIA. 400 és una producció d’À Punt en col·laboració amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio). Una aposta per la visibilització de les realitats més punyents que envolten la societat, amb una mirada tendra, lúcida i humorística. 400 s’emetrà els dijous a les 22:00 h, en À Punt.

Quan riem, el cos exercita 400 músculs. Per això, en aquest nou docureality, Pere Aznar, director i presentador del programa, conviurà cada setmana amb una associació que fa un treball social amb la intenció de buscar alegria en un lloc on, en principi, el riure no té cabuda. Seran 70 minuts setmanals en què l'audiència coneixerà diferents personatges, tres dels quals acabaran interpretant un monòleg d’humor sobre el tema al final del programa.

En 400, Pere Aznar conviurà una setmana amb voluntaris, activistes, sanitaris, pacients, cuiners, conserges, persones majors, infants... Tot, amb l’objectiu de trobar a rialla.

Durant aquesta setmana, Aznar farà les tasques que li demanen en cada lloc, encara que la tasca principal serà la de tafanejar o investigar totes les persones que conformen aquesta realitat, conéixer les seues històries personals, les seues motivacions i el seu possible potencial per a interpretar, en un teatre, acompanyats dels seus companys i companyes, el seu primer monòleg d’humor de tres a cinc minuts.

Tot seguit, Pere Aznar acabarà amb un monòleg resumint tot el que ha viscut durant la setmana, en què la risa vindrà sempre des de la intel·ligència i el respecte, al costat de les persones que habitualment col·laboren amb la causa, els seus familiars i el públic en general.

La tendresa i la rialla seran el fil conductor que guiaran al públic a través d’històries de veritables herois i heroïnes. Algunes de les entitats que coneixerem cada dijous en À Punt són Llars compartides, la Fundació SASM, el Programa de Reinserció de Dones i Un sol cor, entre altres. Pere Aznar mostrarà aquestes realitats llevant-li ferro, de manera amena i divertida, però sense banalitzar.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme