GRUPO PLAZA

FET DES DE CASA

‘Plis-play’, el nou programa cultural destinat als joves d’À Punt

22/02/2021 - 

VALÈNCIA. A partir del dijous 25 de febrer el públic valencià més jove podrà gaudir d’un nou espai de comunicació. Plis-play és el nom del programa que dirigeix i presenta el periodista Eugenio Viñas amb el repte d’acompanyar els nous públics des de les plataformes digitals.

Plis-play oferirà contingut setmanal de 50 minuts que es penjarà en YouTube i en el web d’À Punt. El programa estarà fet des de casa i tindrà un to de late night. D’altra banda hi haurà un contingut secundari, cada dilluns, amb un directe de 50 minuts en Twitch en què entrevistaran persones rellevants en aquest segment de població.

Ho explica Eugenio Viñas, director del programa: “Plis-play és sobretot cultura jove, per a ells i feta per ells. Oferirem la cultura que impacta els joves i això té molt a veure amb les pantalles i amb la cultura de plataformes. Per això estem en Twitch, YouTube, Instagram i Twitter, que són les xarxes i el lloc que tenen, no només a la butxaca totes les joves i tots els joves, sinó el que miren pràcticament al llarg de tot el dia”.

En Plis-play crearan continguts per a aquestes finestres dilluns i dijous de vesprada, tot i que l’espai segmentarà continguts com ara monòlegs, xarrades amb col·laboradors, que es podran trobar actius al llarg de la setmana a les diferents plataformes.

Entre els convidats confirmats hi ha noms molt interessants com Miguel Bernardeu, Natalia Lacunza, J. Warx, Elizabeth Duval o Carmen Arrufat.

Plis-play és un nou concepte de programa cultural juvenil, amb agenda, propostes i amb un llenguatge que respon a la cultura youtuber i streamer, amb mems, acudits i estil propi de la gent jove del territori valencià.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas