GRUPO PLAZA

de la mostra viva

Poetes, artistes escènics, músics i fotògrafs entre els premiats pels 'Pont del Mediterrani'

7/11/2018 - 

VALÈNCIA. Mostra Viva del Mediterrani (MVM) lliurarà aquest pròxim divendres els seus premis 'Pont del Mediterrani' en un acte que tindrà lloc en el Centre del Carme de València. Amb aquests premis es reconeix la llavor i cooperació desenvolupada amb el projecte cultural en àrees com les arts escèniques i visuals, música i literatura o acció social d'activistes culturals o institucionals, la llavor de les quals és sinònim de generositat i solidaritat en l'àmbit del Mediterrani.


L'actor Pepe Viyuela, el músic i fundador d'Al Tall, Vicent Torrent, el jove escriptor Lluís Mosquera i el fotògraf Sergio Cabezas rebran el Pont del Mediterrani després d'una votació popular. Així mateix, també arreplegaran el seu premi, el gestor cultural Emili Payá, en representació d'Octubre Centre de Cultura Contemporánia; la directora general de Patrimoni, Biblioteques i Arxius de la Generalitat, Carmen Amoraga; l'actor i Premi Nacional de Circ Rafael Pla “Gran Fele”, el pintor Artur Heras i el poeta Josep Piera. 


La votació popular va comptar amb 2.600 participants a través de la web institucional. Els premiats rebran una escultura commemorativa realitzada en ferro per l'artista Pablo Sedeño.


En anteriors edicions, el certamen ha reconegut també el treball de les cineastes Malika Zairi, Kristina Kumric, la musa de la nouvelle vague Agnés Vardà o Cecilia Bartolomé. També han rebut aquest guardó l'alcalde de València, Joan Ribó, els cantautors Lluís Miquel Campos i Ovidi Montllor (a títol pòstum), el cineasta sirià Osama Mohammed, el vicerectorat de Cultura de la Universitat de València o el diplomàtic Lucien Castela, un dels promotors de l'engegada de la Mostra de València del Mediterrani.


Amb el lliurament d'aquests premis Mostra Viva tanca la seua edició de 2018, una trobada multidisclipinar dedicat a la cultura del Mediterrani en tots els seus vessants que s'ha consolidat després de sis edicions. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas