GRUPO PLAZA

inauguració del Festival Polinyà Íntim

Polinyà Íntim arranca amb una "paella dramàtica" i participativa

Els assistents tallaran ceba al mateix temps que es lligen grans clàssics del drama occidental, com Yerma, La vida es sueño o El mercader de Venecia

4/10/2019 - 

VALÈNCIA. El col·lectiu valencià Croquembouche són els encarregats d'inaugurar la tercera edició del Festival Polinyà Íntim amb una acció dramàtica a la qual s'ha convidat a tots els veïns d'aquest municipi de la Ribera Baixa a participar. La paella dramática conjumina oci i gastronomia i consisteix en l'elaboració d'un arròs típic al mateix temps que es lligen fragments de grans clàssics de la dramatúrgia occidental.
 
“L'elaboració de la paella dramàtica s'inicia, com totes les paelles, preparant un sofregit. Cal destacar que aquest arròs no té ni pollastre, ni conill, ni pésols, i ací resideix la idoneïtat de la recepta, rescatada d'una oblidada tradició de les nostres àvies en temps d'escassetat. Aquesta paella consta d'arròs, cigrons i ceba, res més. És bàsicament un sofregit”, destaca Manuel Ibarra, membre del col·lectiu organitzador.
 
Els assistents, citats a les 11.30 h. en La Casota, procediran a tallar 20 quilos de ceba, i el plor provocat per la irritació en picar la verdura, es veurà secundat per l'escolta de la tràgica circumstància de personatges com Shylock, el jueu assetjat d’El mercader de Venecia, de Shakespeare, Yerma i Mariana Pineda, de Federico García Lorcao Astolfo i Basilio de La vida es sueño, de Calderón de la Barca.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas