GRUPO PLAZA

teatre

Què es pot fer amb una tapa de vàter?

El taller de teatre del Trèvol clausura el IV Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent amb una adaptació de Tricicle

1/01/2016 - 

VALENCIA. El grup de teatre del projecte Trèvol estarà de nou en la clausura del IV Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent. Ho faran com a teloners de Mabsutins, que repeteix presència i espectacle, este diumenge a les 18:30 al Teatre Echegaray en l’únic espectacle amb entrada, 4 euros, que es pot adquirir al mateix teatre o a Caixa Ontinyent.

Els actors J. Calatayud, B. Sanchis i C. Gisbert,  alumnes del taller de teatre del Projecte Trèvol demostraran com es pot superar l’avorriment amb una senzilla tapa de vàter. L’esquetx Què es pot fer amb una tapa de vàter? és una adaptació de l’obra de Tricicle Sanitarios Trucho i incorpora escenes típiques d’Ontinyent. Còmic gestual per a escalfar les mandíbules de cara a l’espectacle final de la IV Mostra de Circ i Teatre al Carrer, Nas arrelat de Mabsutins; un seguit de caigudes, bufetades, esternuts, poalades, persecucions i números de circ impossibles amb monocicles, equilibris, malabars i pluges de confeti. Un guitarrista boig, un speaker delirant, un flautista descatalogat i una ballarina trompetera faran delirar un públic que ja els coneix i els espera.

El Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent ja va comptar amb el taller de teatre del Trèvol l’any passat, com a penúltima actuació amb el sainet La moraleja de Sant Paulí i ja van ser teloners de clausura de la segona amb l’espectacle gestual Absurd.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme