GRUPO PLAZA

VIIIª edició de 'Literatura a la Plaça'

Rafa Lahuerta presenta 'Noruega' a Benifairó

25/07/2022 - 

VALÈNCIA. Si hi ha algun fenomen literari dels darrers anys a les lletres valencianes, aquest és sense cap mena de dubte la novel·la de Rafa Laherta Norruega, la qual porta ja venuts uns 20.000 exemplars. A hores d’ara una de les novel·les més venudes, amb un èxit comparable als ja clàssics Gràcies per la propina de Ferran Torrent o Crim de germania de Josep Lozano.   

Noruega és una novel·la de la ciutat de València, però també una novel·la generacional, on es retrata aquella València ja desapareguda on el protagonista transcorre el seu recorregut vital, retratant així una generació que va viure el trànsit des d’aquella València dels anys huitanta i noranta a la València actual. 

Amb Rafa Lahuerta es tanca l’edició d’aquest any de la Literatura a la Plaça a Benifairó, que, any rere any, consolida un públic fidel, lector i compromès amb la literatura. En resum, un públic popular que amb els anys ha anat cultivant el gust per reunir-se, escoltar els autors i després debatre amb ells.  L’acte tindrà lloc a la plaça Major de Benifairó el dimarts 26 a les 20:00 hores.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas