GRUPO PLAZA

caliu espai editorial

Ricard Tàpera i Carles Vercher publiquen 'L'arròs de la paella', un conte sobre el drama migratori

20/09/2023 - 

VALÈNCIA. Aquesta setmana veurà la llum L'arròs de la paella, l'última aposta de l'editorial Caliu adreçada a la xicalla. Un llibre escrit per Ricard Tàpera i il·lustrat per Carles Vercher, que ens convida a reflexionar sobre 'el llarg viatge' migratori i les dificultats que comporta per a les persones que el duen a terme, i ho fa a través de Bombeta i Sénia, dos grans d'arròs que volen complir el seu somni de viatjar al País Valencià per convertir-se en paella.

A més a més, L'arròs de la paella compta amb l'adaptació a pictogrames Neus Llàcer, qui ja va adaptar altres llibres de la col·lecció com La lluerna morada (accessible amb pictogrames) Socarrades. Amb el seu tercer llibre amb pictogrames Caliu es reivindica com una editorial compromesa amb la inclusió amb la creació de continguts que milloren l'atenció i la comprensió del text o l'accés a la lectura dels infants no lectors.

El llibre, que es podrà adquirir en llibreries d'arreu del País Valencià i Catalunya, també estarà present en diverses escoles valencianes i es presentarà en diversos punts del territori a partir d'octubre. La primera de les presentacions serà a València, el dimarts 10 d'octubre a la llibreria La Repartidora.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas