GRUPO PLAZA

per a à punt

Samantha canta amb Nino Bravo una 'nova' versió de 'Mi tierra'

8/10/2021 - 

VALÈNCIA. À Punt felicita el Nou d’Octubre amb un duet de Nino Bravo i Samantha Gilabert. La tecnologia ha fet possible un duet de l’inoblidable cantat d’Aielo de Malferit i la jove veu de Beniarrés, que va participar com a jurat en el programa d’À Punt Duel de veus. L’autor de l’adaptació al valencià és Carles Chiner.

"À Punt busca amb aquesta campanya de branding transmetre els valors d’unió, diversitat, integració, llibertat, que apareixen en la cançó. Mi tierra vol arribar pel mitjà públic a joves i majors, a castellanoparlants i valencianoparlants, a la gent d’interior i de la costa, de pobles i ciutats. La radiotelevisió pública valenciana és la finestra que dona veu a persones, col·lectius, empreses i institucions i vol ser 'La veu de tots’", explica la nota enviada.

Els espectadors i espectadores del programa Bona vesprada han pogut gaudir hui de l’estrena del videoclip Mi tierra interpretat per Nino Bravo i Samantha Gilabert al magazín de Màxim Huerta, María Fuster i Joan Espinosa.

Al programa Bona vesprada es van viure moments emocionants amb les filles del cantant així com les connexions amb el seu poble natal, Aielo de Malferit. La gravació del videoclip, que reflecteix les nostres tradicions, s’ha realitzat en uns estudis de Picassent i inclou localitzacions exteriors a Altea, Peníscola i a la seu d’À Punt a Burjassot. D’altra banda, Samantha Gilabert serà l’encarregada de posar punt final a l’Especial Nou d’Octubre del programa A la ventura de dissabte amb la interpretació de la cançó Mi tierra.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme