GRUPO PLAZA

'debats el magnànim'

Sharon Weinberber presenta el seu llibre amb un debat al voltant de la defensa militar i la seguretat

25/04/2017 - 

VALÈNCIA. La periodista i escriptora Sharon Weinberger participarà en els ‘Debats del Magnànim’ presentant el seu llibre ‘Els facilitadors de les guerres. La història mai explicada sobre DARPA, l’agència del Pentàgon que dominà la tecnologia de la guerra durant quasi 60 anys’. L'acte serà el dijous 27 d’abril, a les 19:30 hores, a la Sala Gregori Mayans del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

Sharon Weinberger serà presentada pel director de l’Institut de Ciències Físico-Naturals de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis d’Investigació, Vicent J. Martínez. La periodista nord-americana debatrà al voltant de la situació de la tecnologia de la defensa militar i la seguretat al context internacional en un moment tan complicat com l’actual.

Weinberger, una experta en defensa i seguretat

Sharon Weinberger és una escriptora i periodista especialitzada en temes relacionats amb defensa i seguretat internacional. A més, és editora de la prestigiosa publicació The Intercept i s’ha convertit en una de les escriptores i investigadores més prestigioses en la matèria. En el marc d’una nova entrega dels 'Debats del Magnànim', presentarà el seu últim i polèmic llibre: “The Imagineers of War: The Untold Story of DARPA, the Pentagon Agency That Changed the World”.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email