GRUPO PLAZA

estrena el dijous

Successos paranormals a Alcoi: així es 'Desenterrats', la nova sèrie d'À Punt

6/10/2022 - 

VALÈNCIA. À Punt ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació la seua nova producció per a les nits de dijous en acabar el programa Tàp Zaping. Una sèrie de ficció amb un rerefons de misteri que vol captivar l’audiència aficionada al gènere de terror. Es tracta de Desenterrats una proposta amb 10 capítols que s’ha rodat íntegrament a Alcoi i que estarà a la pantalla a partir del 13 d’octubre.

El director general d’À Punt, Alfred Costa ha assenyalat durant la presentació que "es tracta d’una sèrie realitzada per un equip íntegrament valencià amb localitzacions fàcilment reconeixibles tant a Alcoi com als voltants". Una sèrie, ha dit, que respon a l’objectiu de la televisió pública, de promoure el sector de l’audiovisual valencià.

D’altra banda el director de Continguts i Programació, César Martí ha indicat que "estem davant d’una sèrie diferent a les que s’han fet fins ara a la cadena. Fa uns mesos va acabar Després de tu que era una comèdia urbana molt actual i Desenterrats és un híbrid entre gèneres, entre el thriller i el misteri. Per això pensem que serà una sèrie diferent de les que hem produït fins ara i esperem que agrade molt al públic".

Desenterrats es situa a Alcoi. El Dr. Samuel vol recompondre el seu passat en un sanatori aïllat a la muntanya després de perdre la família en un tràgic accident. Els pacients d'aquest sanatori estan sotmesos a un estrany experiment i no tenen memòria... però tot canvia quan una d'elles, Natàlia, comença a recordar. Així comença aquesta sèrie que té un elenc que encapçalen Pep Selles, Ramón Ródenas, Paula Muñoz, Anna Berenguer, Cristina Fernández, María Maroto, Joan Gadea, Juli Cantó, Nazaret Aracil i la xiqueta Carla López.

Les actors i actrius també han estat aquest matí a la presentació celebrada a l’edifici Rialto, seu del Institut Valencià de Cultura (IVC) - Filmoteca Valenciana i han explicat algunes anècdotes i particularitats d’aquesta sèrie que aquesta tardor serà de sofà i manta.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas