GRUPO PLAZA

per a la pròxima temporada  

Teatre Escalante obri la convocatòria per a les produccions pròpies 

25/03/2022 - 

VALÈNCIA. Un any més, Escalante Centre d’Arts Escèniques, el teatre de la Diputació de València, obri la convocatòria per a produir obres dirigides al públic juvenil i infantil. Segons indiquen les bases de la convocatòria, es consideraran les propostes que utilitzen el valencià com a llengua vehicular en els espectacles que inclouen llenguatge verbal i s’avaluarà positivament la paritat als equips creatius i artístics. També es valorarà que els muntatges es dirigeixen a un públic específic amb iniciatives originals de captació d’audiències i amb material didàctic. Els candidats i les candidates tenen fins al 24 d’abril a les 23:59 per a enviar les seues propostes al següent correu electrònic: [email protected].

“A més, busquem obres de disciplines escèniques diferents de les seleccionades per a la present temporada”, apunta Marylène Albentosa, coordinadora artística d’Escalante. En eixe sentit, a les últimes temporades el centre ha produït espectacles de diferents formats i llenguatges escènics. Els últims, estrenats enguany, han sigut El xiquet que volia una falda escocesa, amb Bullanga Teatre, una obra de teatre per a públic infantil i familiar; La màquina de Rube Goldberg, realitzat per Nacho Diago, amb la màgia com a centre de l’espectacle; i Xafar la gespa, creat per La Negra, que pren forma de teatre de carrer.

“Ara, per tant, volem explorar nous camins”, recorda Albentosa sobre la futura temporada, en la qual també s’alternaran les produccions de format xicotet o mitjà i dirigides al públic infantil; i les de gran format que tinguen com a objectiu el públic juvenil o l’infantil. “Mantenim la vocació d’impulsar les nostres creadores, creadors i companyies; així com de garantir la igualtat d’oportunitats per a totes i tots els professionals i de buscar un segell propi distingit per la qualitat de les peces”, afirma la diputada de Teatres, Glòria Tello.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas