GRUPO PLAZA

FINS a l'1 d'octubre

Teatre Micalet acull 'Petites Tragèdies', l'adaptació de les peces d'Alexandr Pushkin

27/09/2023 - 

VALÈNCIA. Iguana Teatre torna al Teatre Micalet de València —després de les seues representacions l'any 2022 amb l'espectacle Fils de vida— amb una nova proposta que parteix del cicle de quatre peces d'Alexandr Puskin: Petites Tragèdies. La dramatúrgia de Pere Fullana compta amb la interpretació de Rodo Gener, Carles Molinet i Marina Nicolau, i ha estat seleccionada pel catàleg PLATEA 2023/2024 i recomanada per La Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública.

L’acció la peça transcorre a l’Europa occidental en diferents èpoques. La trama de tres de les obres ('El convidat de pedra', 'El cavaller avar', 'Mozart i Salieri') es basa en les passions humanes: l’amor i l’engany, la gelosia, l’avarícia i l’enveja, que l’autor converteix en manifestacions dramàtiques. El tema de la quarta obra, 'Faust', es basa en l'amor i l'ambició sense mesura.

Dos-cents anys després, els textos d'Alexandr Puskin fan l'efecte d'haver estat escrits hui. És per això que en aquesta versió de Pere Fullana es traslladen aquestes paràboles al dia de hui: accions, espais, vestuari… tot, per a fer que el públic senta que el veritablement essencial d'aquestes petites tragèdies continua passant encara ací i ara. La trama avança en un to contemporani on la conducta tràgica d'alguns dels protagonistes frega sovint la comèdia.

Les funcions de 'Petites Tragèdies' tindran lloc des del dijous 28 de setembre fins al diumenge 1 d'octubre al Teatre Micalet. Tota la programació, més informació i entrades disponibles a la pàgina web del Teatre Micalet.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas