Teatro y danza

TEATRE

Arriba al Micalet 'El Nou Tirant', una adaptació del clàssic de la mà de Pasqual Alapont

Suscríbe al canal de whatsapp

Suscríbete al canal de Whatsapp

Siempre al día de las últimas noticias

Suscríbe nuestro newsletter

Suscríbete nuestro newsletter

Siempre al día de las últimas noticias

VALÈNCIA. El Teatre Micalet de València posarà en escena -del 30 de novembre al 4 desembre en cinc úniques funcions- l'espectacle 'El nou Tirant', una adaptació del clàssic de la mà de Pasqual Alapont i protagonitzada per Victòria Mínguez i Ramon Rodenas, informa la sala en un comunicat.

El muntatge, de la companyia CRIT Teatre, està dirigit per Anna Marí i proposa a l'espectador "un viatge teatral a través del temps". Victòria Mínguez i Ramon Rodenas protagonitzen esta història "trepidant de transformació donant vida a vint personatges" de la considerada la primera novel·la moderna d'Europa. A l'espectacle, el públic trobarà besos furtius, ferides, traïcions sagnants i la ironia, el somriure i el riure. Els dos actors compten i canten la història de Tirant amb l'emoció amb la qual ha sigut escrita per Joanot Martorell en un muntatge que il·lustra alguns dels passatges més representatius de la novel·la.

CRIT Companyia de Teatre es va constituir a València a finals de l'any 2008 de la mà d'actors llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques. Els objectius de l'agrupació se centren en la divulgació del patrimoni teatral i cultural a través del teatre, i a l'establiment d'un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies i les seues aproximacions al fet teatral.

Els espectacles d'esta companyia s'han representat en més de 400 ocasions. Els últims anys, CRIT s'ha convertit en "un referent a l'hora d'aproximar les nostres bases literàries al públic general i al públic en període formatiu", asseguren des del Micalet.

Recibe toda la actualidad
Valencia Plaza

Recibe toda la actualidad de Valencia Plaza en tu correo

El valencià que no es fa massiu
Daniel Abreu y el israelí Ido Tadmor sondean la fragilidad masculina a través del baile