GRUPO PLAZA

assaja en el tem

Un coreògraf valencià representarà a Espanya en la Biennal de Jóvens Creadors d'Albània

12/04/2017 - 

VALÈNCIA. Joaquín Collado és el coreògraf valencià que representarà a Espanya en la Biennal de Joves Creadors d'Europa i del Mediterrani que se celebrarà a Albània el mes de maig. Collado va ser elegit en la convocatòria que la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València, en col·laboració amb l'Associació de Professionals de la Dansa del País Valencià van convocar per triar la representació espanyola a l'apartat d'arts escèniques en aquesta biennal. 

El coreògraf valencià assaja actualment en el Teatre El Musical de València (TEM) fins al mes de maig amb la peça 'Nereo ahogándose'. Aquest teatre, el TEM, també serà l'escenari de la presentació de la seua obra després del biennal a Albània. 

Joaquín Collado posseïx una trajectòria destacable com a coreògraf i ballarí en companyies importants en el panorama europeu. Recentment hem pogut vore’l en acció com a intèrpret en el TEM amb l'obra 'Voronia de la Veronal'. Un espectacle dirigit per Marcos Morau, un altre jove valor valencià de reconeixement internacional, i i que ha estat guardonat amb el premi nacional de dansa. Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme