GRUPO PLAZA

'Eterna Raffaella'

València recorda a Raffaella Carrà amb un nou espectacle musical

17/01/2023 - 

VALÈNCIA. Aquest cap de setmana Artea Espai es prepara per a dir “Hola Raffaella” perquè arriba l'espectacle homenatge a la gran diva de la música i l'espectacle que va ser Raffaella Carrà de la mà de Rebeca Querol i Reyes del Ritmo.

Eterna Raffaella és un show que recorda els seus increïbles èxits acompanyats de Reyes del Ritmo un cos de ball format per sis ballarins. Rebeca, directora de la peça, va tindre molt clar des del primer moment que calia que hi hagués un cos de ball per ser  completament fidel a l'essència de Raffaella Carrà.

Raffaella Carrà, nascuda a Bolonya, Itàlia, va ser una cantant, actriu i presentadora de televisió. Coneguda a Espanya amb pel seu programa Hola Raffaella als anys 90, i les seues mítiques cançons “Hay que venir al sur”, “Caliente, caliente” i “Fiesta”, entre altres. Va ser molt estimada pel públic per la seua personalitat carismàtica i alegre. Considerada com a icona LGTBI.

“Quan va morir Raffaella jo vaig plorar” afirma Rebeca Querol qui dona vida a Carrà en aquest homenatge “En la meua família Raffaella Carrá sempre ha sigut un personatge molt estimat i quan va morir jo estava en un moment de creació molt bo i vaig veure clar que havia de fer aquest homenatge”. Rebeca Querol, formada en teatre musical a Barcelona, ha treballat en orquestres i en diversos espectacles musicals. Després de la formació i la seua experiència en el món de la música i les arts escèniques Rebeca va voler fer un pas més i crear el seu propi tribut i no va tindre dubtes a triar la figura de Raffaella Carrà per a fer això. “Sempre he tingut una connexió especial amb ella. Em sentia identificada amb la seua espontaneïtat, el seu humor i la seua bogeria i, damunt, tenim una gran semblança física”

L'espectacle podrà veure's el divendres 20 de gener a les 20:30h.; dissabte 21 i diumenge 22 a les 19:00h.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme