GRUPO PLAZA

el 22 de juliol

València s'omplirà de cultura: més de 27 activitats en 14 localitzacions en la Gran Nit de juliol

20/07/2017 - 

VALÈNCIA. La Gran Fira de València continua est cap de setmana amb la Gran Nit de juliol, que albergarà concerts i espectacles culturals en diferents localitzacions de la ciutat. La Fira acull este dissabte 22 de juliol actuacions com les de Polock, Dorian, Fangoria o Areces + DJ. SET. L'oferta cultural comença des de les 18:00 hores amb el concert de campanes en la Torre de Micalet, fins a les 2:30 - 3:00 hores de la matinada. Més de 27 activitats tindran lloc en 14 espais diferents de València, sense oblidar la Nit Celta en els Jardins de Vivers amb les actuacions del Mago de Oz i Celtas Cortos, entre uns altres. 

Les apostes de la Gran Nit de juliol abasten des d'espectacles per a tota la família com La Cercafira, Javi Javichi o el mag Toni Pons fins a actuacions musicals com el Cor ACCEMA, el Concert 40 Principals Trending o la Colla El Cudol, agrupació cultural que interpretarà les bandes sonores de les sèries de TV més conegudes. En esta línia, tindrà lloc La Ruta del Carme, on el públic podrà gaudir d'actuacions musicals de 30’ que comptaran amb grups locals en diferents localitzacions de 18:00 a 23:00 hores aproximadament. Una de les possibles rutes la marcarà la Xaranga Kriptonita, que amenitzarà el recorregut cultural pel Carmen i a la qual els assistents podran seguir.

Els museus també seran protagonistes d'esta jornada, gràcies a la iniciativa en la qual col·labora la Regidoria de Recursos Culturals i Patrimoni Cultural que dirigeix la edila Glòria Tello. Alguns dels museus que obriran les seues portes són la Almoina, la Cripta de Sant Vicent, la Llotja, el Museu de la Ciutat i el Museu d’Història. Sobre este acte, Pere Fuset ha assegurat que “esta Gran Nit compta amb l'obertura, com a pasa en les principals capitals europees, de molts museus. M'agradaria destacar que no són solament municipals i que volem agrair també la col·laboració d'altres institucions, públiques i privades que se sumen també a aquesta Gran Nit. Alguns d'estos museus obriran fins a les 0:00 i uns altres fins a les 2:00 de la matinada”.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email