GRUPO PLAZA

'Masovers'

Valentí Piñot homenatja al món rural en el Teatre Micalet

21/03/2023 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull del 23 al 26 de març l'espectacle de Valentí Piñot que fa homenatge al món rural: Masovers. L'espectacle, que "porta sent un cuquet al cap" de l'autor des dels anys 70, ha cobrat vida gràcies a la col·laboració i direcció amb el seu company - i creador - de la companyia Comediants, Joan Font.

L’espectacle vol ser una mirada i un record a una manera de vida que s’acaba. Un petit homenatge al món rural, a una gent que històricament ha estat deixada de la mà de Déu: els masovers. "Dediquem aquest espectacle a totes les famílies que lluiten cada dia per donar una pau digna als seus éssers estimats que han estat oblidats per la història", comparteix l'autor de l'obra.

En escena, Valentí Piñot serà l'encarregat de donar vida als 'masovers'. Un masover, viudo i ja molt major, es veu obligat a vendre el mas de la seua propietat.  Les causes: l’edat, les forces li flaquegen, les pressions de la família que no pot tenir cura d’ell, la soledat i l'abandonament generalitzat en què es troben les zones rurals, mancades de serveis i infraestructures bàsiques, 
li fan abandonar el món rural.

 Les entrades per a aquest espectacle es poden aconseguir en la web oficial del Teatre Micalet o en taquilla una hora abans de cada funció.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas