Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de enero y se habla de CSIF coronavirus m&A EMPRESAS capital riesgo
GRUPO PLAZA

L’Ajuntament de Xàtiva informa de que continuen les obres de reparació del Canal de Bellús

31/03/2020 - 

VALÈNCIA. L’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que es continua treballant en les obres del Canal de Bellús malgrat el Reial Decret publicat el passat diumenge que afecta a l’àmbit laboral, i en concret a les activitats vinculades al sector de la construcció.

El motiu és que les obres que estan realitzant-se al Canal de Bellús responen a un treball de primera necessitat, degut a que les tasques consisteixen en la reparació del canal per a l’abastiment d’aigua potable de la ciutat de Xàtiva, un treball d’urgència encarregat per l’Ajuntament.

Es tracta d’una de les excepcions recollides al decret-llei, que recull que no han d’aturar el treball els responsables de les empreses adjudicatàries de contractes d’obres, serveis i subministraments del sector públic que siguen indispensables per al manteniment i seguretat d’edificis públics i l’adequada prestació dels serveis públics, com és l’abastiment d’aigua potable a la ciutat.

«Des de l’Ajuntament de Xàtiva continuem treballant en algunes infraestructures essencials com ara el Canal de Bellús, que subministra aigua potable a Xàtiva. En aquest cas estem reparant els danys provocats per l’anterior Dana. Durant aquesta setmana quedarà reparada la coberta de formigó», ha manifestat el regidor d’Obres Ignacio Reig, qui ha agraït també a l’empresa Hedra Enginyeria «l’esforç que està realitzant», així com als treballadors municipals implicats, «que estan treballant en condicions molt complicades».

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email