GRUPO PLAZA

teatre micalet

Xavi Castillo presenta 'Spoiler', un homenatge al cinema

5/06/2023 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull el nou espectacle de la companyia Pot de Plom Teatre, Spoiler, un homenatge al cinema protagonitzat i dirigit per Xavi Castillo. El nou monòleg naix d'una llarga trajectòria interpretant espectacles davant les grans pantalles de les sales del Kinépolis. Des d'aquest moment surt la idea de parlar de cinema al mateix cinema, encara que del 8 a l'11 de juny el 'show palomitero' tindrà lloc a l'escenari Teatre Micalet.

Pot de Plom Teatre, la companyia encapçalada per Xavi Castillo, es caracteritza per fer espectacles dedicats a l'humor. Aquests espectacles sempre han estat impregnats de cinema, és per això que a Spoiler no hi faltaran records d’infància, grans clàssics de la ciència-ficció, el terror, la comèdia, els grans directors, bandes sonores, actors i actrius de llegenda, pòsters, curiositats…

Aquesta nova proposta de Xavi Castillo acomiadarà la temporada 2022/2023 del Teatre Micalet, i serà també l'encarregada d'obrir la següent temporada de la sala valenciana el 14 de setembre. Les entrades i horaris de l'espectacle es poden consultar a la web oficial del Teatre Micalet.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas