GRUPO PLAZA

del 29 de setembre al 9 d'octubre

Xavi Castillo torna al Teatre Micalet amb 'Yonquis del dinero'

26/09/2022 - 

VALÈNCIA. Xavi Castillo fa parada de nou al Teatre Micalet del 29 de setembre al 9 d'octubre amb la gira de Yonquis del dinero, un monòleg que posa un toc d'humor als fets que han ocorregut els últims 25 anys a València i han creat la memòria històrica de la ciutat. Aquest joc teatral que ja es va posar en escena al Micalet al mes de febrer, es basa en el llibre del periodista i escriptor Sergio Prats 'Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana'.

Personatges com Eduardo Zaplana, Rita Barberà, Alfonso Rus o Carlos Fabra seran els protagonistes de l'espectacle que Xavi Castillo defineix com "la bíblia de la corrupció". La història política i econòmica valenciana dels últims anys serà reflectida durant 90 minuts de duració en aquesta producció pròpia de l'alcoià.

A més, la companyia de l'artista, Pot de Plom, celebra amb aquesta gira que continua recorrent els pobles valencians els 30 anys de trajectòria "fent el moniato". Les entrades es poden aconseguir a la web oficial del Teatre Micalet o a la taquilla una hora abans del començament de l'espectacle.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas