GRUPO PLAZA

del 6 al 19 de novembre

Xirivella prepara 25 funcions per a la nova edició de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses

El popular 'clown' Marcel Cros serà l'encarregat de tancar la 24ª gala amb l'espectacle 'Universario'

21/09/2017 - 

VALÈNCIA. La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella celebra la seua 24ª edició del 6 al 19 de novembre en diferents punts del municipi. Declarada en 2014 com a Festa d'Interès Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana per la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat Valenciana, la Mostra oferirà 25 funcions de 13 espectacles diferents, tant en teatre com en places a l'aire lliure. Seran dues setmanes en les quals Xirivella es convertirà en el centre cultural dirigida a tots els públics de l'àrea metropolitana de València.

La Mostra comptarà amb companyies de prestigi de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Canàries, Madrid, Castella Lleó i amb la belga OKIDOK, considerada com una de les companyies més sorprenents i creatives del clown europeu actual. A més, el popular clown Marcel Gros tancarà aquesta 24ª edició amb l'espectacle “Universario”, que ja ha atrapat tant a públic adult com a infantil.

 

A més dels espectacles, la Mostra organitza tot un seguit d'activitats com el Concurs de números de Clown, el Curs de pallas@s de l'Escola de pallassos Los Hijos de Augusto, les clownferencies pallasses o el Taller de Risoterapia. I es tornarà a fer la desfilada, en col·laboració amb l'AMPA, Fes el clown i no la guerra per la pau i en contra de qualsevol  tipus de violència. I al costat de l'Associació del Comerç i Professionals de Xirivella, s'engegarà el programa Clownmerç i organitzarà el Trenet de la rialla i un esmorzar solidari a favor de l’ONG Payasospital.

Es donarà especial importància a la Mostreta Escolar per on passaran més de 2500 alumnes

Xirivella serà del 6 al 19 de novembre l'epicentre de la cultura, l'educació i la solidaritat amb la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses, premiada en 2016 per la Associació Valenciana d’Empreses de Teatre i Dansa (AVETID).

 

La Mostra està organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xirivella i rep les subvencions de la Diputació de València, La Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i del Ministeri de Cultura.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas