GRUPO PLAZA

després de l'avanç 'avant'

'Llepolies', nou disc de Zoo

La banda comença un nou camí cap a l’autogestió, amb un àlbum que es publicarà sota el seu propi segell discogràfic i editorial, ZOO Records

20/01/2021 - 

VALÈNCIA. El passat 7 de gener ZOO publicava, als pocs dies d’anunciar la seua promesa tornada, Avant, la primera mostra del tercer disc de la banda valenciana. El videoclip, que va superar les 100.000 visualitzacions en menys de 24 hores i que va assolir el lloc número 3 en Tendències Youtube Espanya, donava començament al 2021 a la vegada que confirmava l’arribada del nou disc.

Ara, dues setmanes després d’aquest primer llançament, ZOO publica la data d’eixida de Llepolies, el tercer disc de la banda de Gandia que veurà la llum el proper 26 de març i que ja es pot reservar a la web del grup per a rebre’l a casa el mateix dia del llançament.

Amb Llepolies, ZOO comença un nou camí cap a l’autogestió, amb un àlbum que es publicarà sota el seu propi segell discogràfic i editorial, ZOO Records.

La internacional banda de Gandia, que s’allunyava dels escenaris fa un any, torna aquest 2021 amb un nou disc amb el que consolida el seu estil propi basat en les estrofes rapejades sobre fonaments electrònics, acompanyats de vents enèrgics, guitarres i baixos. Tornades armonitzades i lletres carregades de ràbia i esperança que protagonitzen aquest nou disc del que molt aviat coneixerem una nova mostra en forma de videoclip.

‘Avant’

“Les nostres sempre estaran”. Amb aquesta declaració d'intencions, ZOO tornava a la vida pública presentant Avant, el primer avanç del seu pròxim disc.

La banda de Gandia, que es va allunyar dels escenaris fa un any, torna al panorama musical. Toni Sánchez, “Panxo”, líder de la formació, afirma que “teníem un compromís adquirit per a retornar en 2021 i així estarà”. Aquesta cançó és la celebració d'aquest retornament perquè, com diu la lletra, “passe el que passe, les nostres sempre estaran, sempre a la contra i avant”.

La cançò amb la qual han retornat és, segons comunicat, "un cant a l'alliberament i un alegat de la transformació des d'una òptica transgresora i hedonista".

El videoclip, que mostra paisatges valencians com l'Albufera o El Saler, està dirigit per ElHombreViento i conta amb la participació i el 'cameo' de diverses personalitats del món de l'espectacle i figures de l'underground musical.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email