GRUPO PLAZA

hi cau el quart premi de la loteria de nadal, el 92023  

600.000 euros a Pego: “Feia molta falta una alegria així, els diners estan molt repartits”

| 23/12/2023 | 1 min, 48 seg

PEGO. “Feia falta una alegria així a Pego”, estes han sigut les primeres paraules de Pilar Femenia, una de les responsables del Tercer Orde Franciscà de Pego, el col·lectiu humanitari de la localitat de la Marina Alta que ha repartit 600.000 euros entre els veïns de la localitat amb el número 92023, un quart premi de la Loteria de Nadal.

Està molt repartit, ja que hem venut 800 paperetes i això ha fet que molta gent de la localitat en tinga un pessic”. Femenia ha explicat que la “sort ha buscat Pego”. “Cada any canviem de número, soc jo qui vinc per la loteria i només demane que acabe en 3, per tant alguna cosa ha volgut que estos 600.000 es repartisquen entre els veïns de Pego, ha sigut una cosa màgica”, ha indicat.

La dirigent del Tercer Orde Franciscà ha explicat que el col·lectiu és un tipus de confraria de l'Orde de Sant Francesc d'Assís: “ha estat al nostre costat, estem convençuts”. “Som una germandat però en el nostre ADN està molt present l'acció humanitària, que desenvolupem des de l'església de la Sagrada Família”.

La germandat només s'ha quedat amb un dècim, per la qual cosa el col·lectiu percebrà 6.000 euros, la resta són 8000 paperetes que han anat a moltes de les llars de Pego: “La nostra alegria és veure que els diners ha arribat moltes famílies, sabem que són temps complicats i que cada agraciat perceba 720 euros és el millor regal de Nadal per al Tercer Orde Franciscà de Pego”.

El 92023 s'ha repartit a través del col·lectiu, però ha eixit de l'administració número 2 de Pego. La propietària és Maria Isabel Fillol, que ha indicat que 100 dècims del número han anat a l'orde religiós.

Femenia ha afegit que s'havia quedat set o huit paperetes, però que algunes les ha repartides en les últimes hores a veïns que li'n demanaven i que s'havien quedat sense jugar, per la qual cosa no recorda quantes en té exactament.

Les venedores de l'administració de Pego

next