Hoy es 22 de abril y se habla de Playas columbus venture spb PPCV Isabel Bonig MUJERES EMPRESAS
GRUPO PLAZA

nou senzill

Així sona 'Bosque', el nou senzill de Laura Esparza i Carlos Esteban

9/03/2021 - 

VALÈNCIA. Després de guanyar el concurs Sons de la Mediterrània a Catalunya pel seu primer disc, Mare Natura, i el premi Carles Santos a Millor Artista Revelació, Laura i Carlos es preparen per a començar el viatge cap al seu pròxim treball, que esperen poder traure a la llum al llarg d'enguany. De moment, podem gaudir d'un primer avançament de la nova etapa del duo en la qual, segons ens avancen, hi haurà noves cançons que suposaran un recorregut per diferents espais, en aquesta ocasió, el bosc.

‘Bosque’ suposa una declaració d'intencions quant a noves perspectives musicals, on trobarem més presència electrònica i tornarem a escoltar aquesta base de música més tradicional, amb ritmes partits i jocs de veus. El tema ha sigut produït pel duo al costat del músic i productor Dani Belenguer, més conegut com ‘Bearoid’ i ha sigut mesclat i masteritzat en Pobla Studios.

En la lletra de ‘Bosque’ trobem un recorregut per un paisatge metafòric en el qual ens anem endinsant fins a arribar, en la tornada, al nucli. Un ‘cau resalvatge’ que ens fa trobar-nos amb la part més primària de nosaltres, amb aqueixa essència animal. No obstant això, el videoclip té el seu propi recorregut, allunyat d'aquest paisatge humit i fosc que ens evoca la lletra, trencant, per contrast, amb un escenari mediterrani i assolellat.

El vídeo, ideat i realitzat per Videoclub Studio, ens mostra la dualitat del grup en la seua nova trajectòria, alternant una estètica més actual amb elements tan nostres com les taronges o la mar mediterrània. Per a aquest treball, la productora ha volgut plasmar en imatges d'elaborada composició un escenari càlid i en aparent calma, amb elements estètics que ens reconforten per reconeguts, fins a arribar a una tornada més fosca i inesperat, traient a la llum el costat més ocult de nosaltres. La productora Videoclub Studio és un col·lectiu que porta poc temps però els seus components, entre ells el germà de Laura, compten en el seu currículum amb la realització de diversos videoclips, alguns d'ells per a Pupil·els, Laborde (LISASINSON) o Ciberchico.

Mentre Laura i Carlos treballen en noves cançons, pròximament podrem gaudir del nou directe del duo, que presentaran al costat de les catalanes ‘Marala’ en el Teatre Principal de València el pròxim 17 de març.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email