GRUPO PLAZA

La Generalitat aprova el carril bici que unirà Alzira, Algemesí i Guadassuar

3/06/2020 - 

VALÈNCIA. La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha comunicat a l'Ajuntament d'Alzira l'acceptació de la proposta d'itinerari ciclista que unirà els municipis d'Alzira i Algemesí.

Les obres aprovades per la Generalitat plantegen una primera actuació sobre la redona del mercat d'Abastos, a continuació del carril que ja existeix des del parc d'Educació Vial. Després, el segon tram continuarà per la CV-42 i salvarà el Riu Verd, fins a arribar a la via de servei del Polígon Industrial de la ITV. Per una altra banda, també està prevista una connexió en direcció a Guadassuar pel polígon de El Pla.

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha manifestat al respecte que "fa anys que el govern local treballa per la millora de la mobilitat sostenible". "Aquest projecte" ha continuat "és essencial per a facilitar que la ciutadania es puga moure per una xarxa que a poc a poc unirà tota la comarca". 

Per la seua banda, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres s'ha mostrat satisfet per veure l'inici d'aquest projecte, que suposa una reivindicació de l'equip de govern des dels seus inicis. "Amb l'inici d'aquest tram es dóna resposta al treball coordinat dels ajuntaments d'Alzira, Algemesí i Guadassuar"

El projecte també inclou la dotació d'enllumenat en tots els encreuaments i la remodelació de l'entroncament de la CV43 amb la redona i amb els camins agrícoles.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email