X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

editorial

Bromera inaugura la seua nova seu

19/10/2018 - 

VALÈNCIA. Bromera ha celebrat la inauguració de la seua nova seu en el polígon industrial El Pla d’Alzira en un acte amb l’actuació del cantautor Andreu Valor i conduït per Mònica Garcia, presentadora d’À Punt. Josep Gregori, editor i fundador de Bromera, s’ha mostrat molt satisfet amb el nou edifici, ja que es tracta d’unes instal·lacions fetes a mida per a les necessitats de l’editorial: “A més de respondre a les exigències d’emmagatzematge que requereix un fons viu com el nostre, amb cap títol descatalogat, les millores són nombroses i notables. Climatització eficient, plaques solars d’autoconsum, aïllament acústic, millor gestió de residus, jardí i zones d’esbarjo, aparcament ampli... faciliten les tasques dels vora 50 professionals que treballen a diari a la seu de Bromera”.

Cal destacar que la nau logística actual de Bromera té capacitat per a 7.700 pallets, quantitat que duplica pràcticament la capacitat d’emmagatzematge de la nau anterior. Gonçal López-Pampló, director literari de Bromera, ha explicat que “estem disposats a plantar cara als desafiaments actuals apostant per la internacionalització dels nostres títols, la innovació i l’aposta per l’àlbum il·lustrat, però sense abandonar cap de les línies definitòries de Bromera”.

A més, Gregori ha recordat que “els polítics han de tenir ben present que la cultura és una pota important de la societat, no només aporten “riquesa espiritual”, sinó també llocs de treball. L’editorial té un equip humà d’unes 80 persones entre els que treballen a aquest edifici i els que ho fan des d’altres espais, però, a més, proporciona molt de treball a impremtes, empreses d’enquadernació, transportistes, persones que es dediquen a la correcció, el disseny, la il·lustració i molts altres professionals”.

Els factors clau que han motivat la construcció de la nova seu de Bromera han estat, d’una banda, poder comptar amb més espai per poder allotjar en condicions òptimes un equip humà que ha anat creixent al llarg dels anys, i, de l’altra, la necessitat d’un magatzem unificat i modern capaç d’albergar la totalitat del fons viu de Bromera i de donar resposta al repte logístic de millorar la distribució. Amb la construcció de la nova seu de Bromera a banda, s’ha fet una aposta per l’eficiència energètica i la sostenibilitat en matèria mediambiental. A més a més en el disseny han primat els aspectes funcionals i de confort per crear un espai que facilite l’ambient de treball necessari per a continuar la trajectòria editorial i cultural de Bromera.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email