GRUPO PLAZA

de l'1 al 12 d'agost 

Circ, dansa i foc per a inaugurar el Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola 

31/07/2017 - 

VALÈNCIA. El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola comença l'1 d'agost amb l'actuació de Scura Splats amb el seu espectacle 'Angelets i Dimonis' a partir de les 20:00 hores. A partir del dia 3 serà el torn dels deu concerts que portaran a Peníscola formacions especialitzades en la música antiga i barroca com La Dispersione, The Gonville Consort o la Capella de Ministrers, entre altres. Els concerts seran a les 22:30 hores i les entrades es poden comprar a partir de l’1 d’agost, en l’Oficina de Turisme de Peníscola i els dies de concert en el castell de 21:00 a 22:30 hores.

Amb aquest espectacle que recorrerà la ciutat de Peníscola es pretén donar a conèixer, inaugurar i invitar tot el públic al festival de Música Antiga i Barroca que se celebrarà en eixa població de l’1 al 12 d'agost en la que és la seua XXII edició.

'Angelets i Dimonis' ens conta la història d’una colla de dimonis que s’han escapat de les masmorres del castell i uns angelets els busquen per a tornar-los al seu lloc. Els dimonis provoquen els vianants i juguen amb les seus forques trencant la quotidianitat dels carrers. En el seu passeig ballaran, cantaran, faran bromes i sobretot diran que "per gaudir plenament de la vida han de deixar que la música entre per les seues oïdes fins arribar al seu cor".

L'espectacle és una intervenció escènica dirigida a tots els públics. L'impacte visual generat pel conjunt de personatges en desplaçament per l'espai, contrasta amb el tracte directe, íntim i personalitzat que s'estableix en la relació amb l'espectador.

La companyia

La companyia Scura Splats va iniciar la seua activitat en 1997 de la mà de Joan Raga i Carmen Canós. Al llarg d’aquests 16 anys han creat més de 15 espectacles entre produccions pròpies i coproduccions. Els seus espectacles han sigut representats en infinitat de ciutats i pobles de tota la geografia espanyola i des del passat 2002 ,la companyia ha obert els seus horitzons al públic internacional. Progressivament Scura Splats ha incorporat a les seues representacions diferents disciplines artístiques com per exemple la dansa, el circ, la música i la pirotècnia amb què crea espectacles versàtils que tenen una gran acollida entre el públic.

El festival continua el 2 d'agost amb una altra celebració, des de la platja nord de Peníscola es dispararà el tradicional piromusical que any rere any ha inaugurat la sèrie de concerts que formen la programació del festival. Enguany el piromusical que dispararà la Pirotècnia Peñarroja de la Vall d’Uixó i comptarà com a música amb una selecció de l'òpera Orfeo de Monteverdi. Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas