GRUPO PLAZA

programació de maig

Comèdia negra, monòlegs i música nu-jazz al Teatre Micalet

4/05/2023 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet acull aquest mes de maig una programació d'allò més diversa conformada per teatre, concerts de música i monòlegs. L’humor i la música seran els protagonistes de la sala valenciana gràcies a l’última producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet de la temporada, les ‘golfes’ de Xavi Castillo i Nits de Riures i els concerts de Lola Bou i Manel Brancal, i Enric Casassús.  Fins al 14 de maig i des del passat 19 d’abril, la Companyia Teatre Micalet estarà representant la seua 34a producció El Malfet d’Inishmaan, una comèdia negra de l’autor contemporani Martin McDonagh que gira al voltant de la vida de Billy, el ‘malfet’ de l’illa d’Inishmaan. L’elenc, dirigit per Joan Peris, està format per Pilar Almeria, Josep M. Casany, Héctor Fuster, Enric Juezas, Pilar Matas, Isabel Requena, Laura Sanchis, Bruno Tamarit i Guille Zavala. 

La companyia Pot de Plom amb Xavi Castillo tornarà al Teatre Micalet el 6 de maig amb Especial Eleccions a les 22 h. En aquesta segona sessió i després de fer ‘sold out’ l’1 d’abril, l’humorista valencià fa de nou un seguiment de la campanya electoral per les pròximes eleccions autonòmiques i municipals convocades el pròxim 28 de maig amb la seua sàtira habitual.  Més humor hi serà al Micalet gràcies a les dues sessions de Nits de Riures amb Choriza May i Les Germanes Pintoresque (les travestís Ferrxn i Pam Dèmia) el dissabte 20 de maig. Un espectacle en valencià que mostra tota la versatilitat creativa del Drag vinculada als artistes valencians, com ho son Choriza May -amb un gran recorregut internacional gràcies a la seua participació en Drag Race-, i a Les Germanes Pintoresque, -el duet artístic que segueix la tradició de les Cases que la comunitat LGTBIQ+ va fundar a la Nova York dels anys 80-. 

El cicle Música al Micalet pren protagonisme aquest mes a la sala valenciana. El divendres 19 de maig Lola Bou i Manel Brancal pujaran a l’escenari del Teatre Micalet amb Fràgil. Un treball que sona a nu-jazz, latin i pop amb tocs de música mediterrània; estils que es fusionen amb naturalitat i es presenten en directe, aquesta vegada en format de duet. Dos dies després, 21 de maig, Enric Casassús cantarà Ovidi Montllor amb 25 anys de vacances

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas