GRUPO PLAZA

DEL 14 AL 25 D'OCTUBRE

Comencen les activitats de la XIIIª Edició de Cortocomenius

A partir de dimarts 15 la secció No Oficial serà projectada a la Sala SGAE Centre Cultural

14/10/2019 - 

VALÈNCIA. Ja ha arribat la XIIIa edició de Cortocomenius, un festival que mostra els millors curtmetratges realitzats per directors valencians i que dona premis de 1000 i 500 € als joves autors que participen en la secció Oficial.

La d’enguany és una edició especial ja que paral·lelament a les projeccions Nacho Ruipérez, guanyador a millor director i millor pel·lícula per “El desentierro” dels premis de l’audiovisual valencià impartirà una xerrada i un taller sobre direcció durant la segona setmana del festival.

Una sèrie de directors i directores ja reconeguts al panorama valencià com Javier Marco, Joaquín Ferràndiz, Dani Rebner o Román Rubert participaran en la secció No oficial, de mostra en les projeccions a la Sala SGAE Centre Cultural i al Café Negrito. Mentre que noms no tan coneguts com els de Josemi Novo, Marco Huertas o Víctor Devesa, lluitaran pels premis en metàl·lic tan necessaris al començament  de les carreres audiovisuals de, qui sap, futurs gran directors.

Ademés durant la segona setmana del festival realitzem dos activitats paral·leles, totes estes conduïdes per Nacho Ruipérez, guanyador a millor pel·lícula i millor direcció amb El desentierro en els premis de l’audiovisual valencià de 2018. La xerrada es realitzarà dilluns 21 a les 11:30 al Saló d’actes de Comenius Centre Educatiu i assistiran l’alumnat de cicles formatius de grau superior de Comenius. La xerrada, que porta per títol La direcció i producció de cine serà una sessió on Nacho parlarà de forma genèrica d’aspectes importants de la direcció i producció, ja que els assistents tenen perfils audiovisuals diferents.

En quant al taller, es tracta d’una activitat co-organitzada amb la Fundació Sgae, i constarà de tres jornades de 4 hores cadascuna on els equips de persones que realitzaren els projectes seleccionats acudiran a la sala SGAE Centre Cultural a exposar els seus treballs i compartir les opinions, rebre els consells i preparar noves idees junt a Nacho Ruipérez.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email