GRUPO PLAZA

nova temporada

'Cuineres i cuiners' torna a À Punt amb un especial sobre Ricard Camarena

9/01/2019 - 

VALÈNCIA. (VP/EP). La segona temporada de la sèrie documental Cuineres i Cuiners, creada per Nakamura Films, arrancarà aquest dijous, 10 de gener, en À Punt amb un capítol especial d'una hora de durada que s'endinsarà per primera vegada en la trajectòria personal i professional de Ricard Camarena, des dels seus inicis en l'hoteleria fins a la recent concessió de la segona estrela Michelin per al seu restaurant en Bombas Gens.

Serà la primera ocasió en la qual el cuiner valencià, conductor habitual del programa, obri les portes del seu laboratori d'investigació gastronòmica i presenta el seu equip. En aquest episodi, es viatjarà també a Albalat dels Sorells per a conéixer a Toni Misiano, agricultor amb sensibilitat ecologista i ànima de cuiner que és una altra de les peces clau de l'"univers Camarena".

Amb aquest capítol especial dirigit per Óscar Bernàcer arranca una segona temporada de dotze entregues "carregades de nous personatges i històries emocionants sobre la cultura gastronòmica del territori valencià", avancen els responsables de la producció a través d'un comunicat.

En els següents capítols, apareixeran altres grans dels fogons, com Bernd Knöller (Riff, València), Vicente Patiño (Saiti, València), Begoña Rodrigo (La Salita, València), Susi Díaz (La Finca, Elx), Paco Torreblanca (Alacant), Manuel Alonso (Casa Manolo, Daimús), Fernando Molina (La cuina de Fernando, Castelló), així com a la família Andrés Salvador (La Sucursal, València), els germans Rausell (Bar Rausell, València), Paco i Vicenta Teuler (Ca L'Angels, Polop) i Miquel Ruiz (El Baret de Miquel, Dénia).

Quique Dacosta, Miguel Barrera, Mari Carmen Vélez, Avelino Ramón, Alberto Ferruz, María José San Román, Raúl Resino, Kiko Moya i Zulema Duato van ser els protagonistes d'excepció de la primera temporada de Cuineres i Cuiners, que va començar a emetre's al juny de 2018 "collint un èxit immediat". Aquests nou capítols, que recorren diverses comarques del territori valencià, poden visionar-se (també amb subtítols en castellà) a través de la web de programes a la carta d'À Punt.

Banda sonora

El retorn de Cuineres i Cuiners a la graella de la televisió pública valenciana coincideix a més amb l'estrena en la plataforma de streaming Spotify de la banda sonora original de la sèrie, composta pels músics valencians Jorge Tórtel i Jordi Sapena (ex membre de La Habitación Roja).

Es brinda, així, "un exquisit joc de textures sonores i pop de sintetitzadors que capta a la perfecció l'esperit mediterrani i es posa des de hui mateix a disposició lliure del públic", asseguren.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email