GRUPO PLAZA

cicle d'estiu

David Guapo, Jorge Blass i Las Putas Amas de la Casa, es reuneixen 'a la fresca' en La Plazeta

La Plazeta recupera així l'essència valenciana dels sopars de pa i porta entre veïns i amics que es reunien als carrers dels barris per a suportar les caloroses nits d'estiu. 'A la fresca' compta amb un ampli espai d'aparcament per al públic

30/06/2022 - 

VALÈNCIA. Un mes d'humor, màgia i plans pensats per a la família i amics és la proposta de la PlaZeta de València que aquest divendres 1 arranca la seua programació estival traient el teatre 'A la fresca'. David Guapo, Jorge Blass i Les Putes Mestresses de la Casa són alguns dels protagonistes d'aquest cicle d'estiu. La PlaZeta ha convertit la seua zona exterior en un festival on el públic podrà divertir-se amb monòlegs i sorprendre's amb les actuacions de màgia i hipnotisme, així com 'food trucks' dels millors restaurants del barri.

Aquest festival d'humor es perllongarà durant juliol i acabarà el 8 d'agost. 'A la fresca' comptarà amb les actuacions d'humoristes com a David Guapo o Juan Amodeo, espectacles de màgia de la mà del reconegut prestidigitador Jorge Blass o l'impactant mentalisme en viu de Toni Pons. Per l'escenari passaran artistes valencians com Las Putas Amas de la Casa, Oscar Tramoyeres o Raúl Antón, mentre els més menuts gaudiran de l'espectacle infantil de Pica Pica. Les entrades per a la programació d'estiu es poden comprar en la web del teatre.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme