GRUPO PLAZA

A LA FILMOTECA 

DocsValència promou una jornada d'internacionalització sobre el guió del documental 

23/11/2016 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca  ha acollit aquest matí una jornada d'internacionalització del guió del documental dins de la celebració de l'edició de presentació del festival Internacional de Documental DocsValència. Espai de Ficció. Organitzada per Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i l’Institut Valencià de Cultura, a través de la sotsdirecció de l’IVAC, la jornada s'emmarca dins del Pla Valencià d'Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que forma part del Pla Estratègic Cultural ‘Fes Cultura’.

La jornada, que ha sigut presentada pel director adjunt del IVAC, José Luis Moreno i el president d’EDAV, Pau Martínez, s'ha iniciat amb la conferència ‘La internacionalització del documental des del guió’ del director i guionista José Ángel Alayón, i ha conclòs amb la taula redona ‘El guió documental: escriure amb la càmera’ en la qual han participat Antonia Montaner, José Ángel Alayón, Joana M. Ortueta, Octavio Guerra, Pau Montagud i Carles Candela.  

En la jornada s'han abordat els problemes que afronten els guionistes a l'hora de promocionar i donar a conèixer els seus guions de documentals en el mercat internacional i s'han analitzat qüestions  pràctiques i teòriques relatives a l'escriptura del guió del documental en relació a la seua possible internacionalització.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme