GRUPO PLAZA

premi Ovidi 2021

El cantautor Tomàs de los Santos tanca la temporada del Micalet amb una 'Rosa als llavis'

20/06/2022 - 

VALÈNCIA (EP). El Teatre Micalet conclou la temporada 2021-2022 amb l'actuació de Tomàs dels Santos el diumenge a les 20:00 hores, en la qual presentarà el seu últim treball 'La rosa als llavis', que li va valdre el premi Ovidi 2021 al millor disc de cançó d'autor.

Aquest projecte, nascut de la col·laboració entre De los Santos i l'actriu i directora teatral Elsa Tronchoni, es tracta d'una compilació de cançons i rapsòdies basades en el poema homònim de Joan Salvat Papasseit, un autor que De los Santos qualifica de "extraordinari i compromès amb la seua cultura", ha indicat el centre en un comunicat.

'La rosa als llavis' torna ara a la sala de Guillem de Castro amb una posada en escena "actualitzada" per la incorporació a la banda de Jesús Barranco i Bea Albert. "Les cançons han crescut molt. Veníem acompanyats del talent d'Isabella Làuzara a les cordes, però la incorporació de Jesús ha sigut molt important respecte de l'orde i el criteri al disc i Bea ha obert una altra dimensió des de la percussió. Té una sensibilitat molt peculiar", ha conclòs Tomàs.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas