GRUPO PLAZA

des de el divendres 27 passarà per Llíria, Puçol, Alcoi, Monòver, Altea i Xàbia

El Cor de la Generalitat recorre la nostra història musical amb sis concerts 

El cicle es basa en un programa ‘a cappella’ que, sota el títol de ‘Música valenciana amb el Cor’, recorre la nostra història musical des del segle XVI fins al segle XXI

26/09/2019 - 

VALÈNCIA. El Cor de la Generalitat Valenciana inicia aquest divendres la seua gira pel territori, que inclourà sis concerts amb un programa ‘a cappella’ que, sota el títol de ‘Música valenciana amb el Cor’, recorre la nostra història musical des del segle XVI fins al segle XXI, amb obres dels cançoners de Gandía, del duc de Calàbria, de Ginés Pérez, de Matías Navarro, de Matilde Salvador i de M. Teresa Oller, entre altres.

El primer concert de la gira serà el 27 de setembre, a les 19.30 hores, a l’Església de la Sang de Llíria. El 29 de setembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc el segon concert a l’Església dels Sants Joans de Puçol, i el 2 d’octubre, a les 20.00 hores, al Teatre Calderón d’Alcoi.

El 4 d’octubre, el Cor de la Generalitat continuarà la gira, a les 19.30 hores, amb un concert al Teatre Principal de Monòver. El 6 d’octubre, a les 19.00 hores, serà el torn de l’Església de Nostra Senyora del Consol a Altea. I per últim, el concert que clourà la gira serà el 7 d’octubre, a les 20.30 hores, a l’Església de Sant Bertomeu de Xàbia.

El cor va ser creat el 1987 amb el nom de Cor de València. És el cor titular del Palau de les Arts, al mateix temps que desenvolupa una activitat constant als auditoris principals de la Comunitat Valenciana. Ha interpretat les grans obres del repertori simfònic coral i els principals títols de gènere líric, i freqüenta el repertori ‘a cappella’, amb especial atenció als compositors valencians.

Per a celebrar el seu trigèsim aniversari, va oferir un concert dirigit per Plácido Domingo. Ha estat guardonat amb la Medalla d’Honor del Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, la Medalla Commemorativa del XXV Aniversari del Palau de la Música Valenciana, el premi Clar de Llums de la Universitat de València, l’Importante de l’Editorial Prensa Valenciana i la Medalla al Mèrit en les Belles Arts de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas