GRUPO PLAZA

la final el 2 de setembre 

El duo de rock The Vibrowaves són els tercers elegits per a la final de Sona la Dipu a Sueca

21/08/2017 - 

VALÈNCIA. La tercera semifinal de Sona la Dipu 2017 va ser a Xàtiva on el duo The Vibrowaves van ser seleccionats pel jurat com a grup guanyador de la tercera semifinal del programa. Així, el duo competirà el 2 de setembre a Sueca  amb Dûrga, Frida i una altra banda elegida el pròxim 30 d’agost a Buñol per proclamar-se com a uns dels guanyadors de l’actual edició del Sona la Dipu.

A les 21:00 hores, el Camp municipal 'La Murta' de Xàtiva, obria les seues portes. Cap a les 22:30, es pujava a l’escenari el primer grup semifinalista, Lost River Bastards, demostrant amb energia la qualitat del seu so. El segon concert va anar a càrrec de L’Emperador que amb un directe potent i van posar en peu a tots els assistents. Finalment, va ser el torn de The Vibrowaves que cap a les 00:00 hores posava fi a la seua actuació, l’última dels semifinalistes. Una vegada van actuar les tres bandes i abans de l’actuació de Love of Lesbian, el jurat del Sona la Dipu va proclamar al duo com a guanyadors d’esta tercera semifinal, convertint-los en uns dels finalistes d’enguany.

Així és com The Vibrowaves passen directes a la final del 2 de setembre a Sueca, amb La Raíz, Oques Grasses i ZOO. En eixa final actuaran juntament amb Dûrga, Frida i una banda  més la quals serà escollida a la última semifinal del 30 d’agost a Buñol.  

Calendari Sona la Dipu 2017

El 30 d’agost (Buñol) 4º Semifinal: Indian Hawk + Mireia Vilar + Odd Cherry Pie + Miss Caffeina + Second + Varry brava 

El 2 de setembre (Sueca) / Final: Dûrga + Frida + dos semifinalistes més + La Raíz + Oques Grasses + Escala i Corda Dj Set. 

El 9 de setembre (Picassent)/ Presentació guanyadors : Dos guanyadors Sona la Dipu + Amaral


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme