GRUPO PLAZA

a partir del 19 de setembre

El Teatre Micalet arranca la seua 25ª temporada en clau d’humor 

Quatre produccions pròpies de Companyia Teatre Micalet destaquen entre els muntatges de la temporada 2019/2020

17/09/2019 - 

VALÈNCIA. Del 19 al 22 de setembre Xavi Castillo ens contarà 'La Bíblia (Antic i Nou Testament)' on reflexionarà una volta més sobre els límits de l’humor. A més, acabarem el mes amb el Mag Rubén Aparisi que, a partir del dia 26, ens presenta 'L'espill' un espectacle de màgia sorprenent on ell mateix deconstrueix la imatge típica del mag.

L’octubre comença amb dos grans actrius, dos còmiques tot terreny, dos mestres de la improvisació, Maria Juan i Pepa Cases, a partir del 3 d’octubre amb el seu '#PepitaiMariua'. A continuació, a partir del 10 octubre, ens visitarà un espectacle molt especial de la Cia La Dependent, 'El Testament de Maria', on Pepa Miralles es posa en la pell de la Verge Maria per donar la faceta més humana d’aquest personatge bíblic.

Ara, en la temporada 2019/2020, el 23 d’octubre arriba la 33ª producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet en els seus 25 anys de vida, 'El Moviment' de Manuel Molins i direcció de Joan Peris. Interpretada per Ximo Solano, Paula Albert, Helena De Luis Sapiña, Mateo Medina, Sergio Novella, Edu Rodriguez i Cristina Sanmartín. L'obra estarà en cartell fins al 24 de novembre.

El 2, 9, 16 i 23 de novembre, Xavi Castillo ens mantindrà informats de l’actualitat amb el seu  espectacle 'Xavi Castillo, News'  I comencem desembre amb un concert, 'Cita amb Àngels' amb Silvia Comes i Joan Isaac, tribut a Silvio Rodríguez que vol remetre a la musicalitat de la nostra llengua una obra immensa del cantautor cubà. A més a més, la primera setmana de desembre, del 5 al 8 ens visita un equip íntegrament castellonenc. Carme Juan i Estela Martínez ens interpreten 'L'arrós dels Dijous' escrita per Albert Bellés i Chorva.

Després de 'El Moviment' i per tancar l’any, arriba una altra producció pròpia de Companyia Teatre Micalet que, una vegada més, torna a casa per Nadal. 'Nadal a Casa els Cupiello' és una comèdia clàssica d’Eduardo de Filippo.

Seguidament, a finals de gener, reprendrem l’èxit de crítica i públic de la temporada passada de la Companyia Teatre Micalet: 'El Jardí dels Cirers', d’Anton Txèkhov. Una vegada més, a partir del 29 de gener, la companyia presenta una de les grans obres del teatre universal al valencià, en este cas de la mà de Manuel Molins, amb direcció de Joan Peris i el següent repartiment d’actors valencians: Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Ximo Solano i Guille Zavala. Tots ells donaran vida als personatges d’aquest espectacle que reflexiona sobre un món en crisi en el que podem veure’ns reflectits.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme