laliga | valència cf 2 - 0 cadis cf

El València tomba el Cadis i recupera energies després del paró - Roberto Ferriol

24/10/2023 -

VALÈNCIA. Nit de pluja i futbol a Mestalla, amb el València CF tornant a jugar diverses setmanes després i amb ganes de reprendre LaLiga després del paró internacional i amb la intenció de continuar sumant.

I des de molt prompte ho va voler el València CF, tant que en el minut 3 Jose Luis Gayà va picar la pilota per damunt de Ledesma en una internada en l'àrea després d'una molt bona passada de Amallah. Golàs del capità en el seu retorn després de lesió.

Va eixir el València molt seriós, no deixant que Maxi Gómez o Ramos, la doble davantera del Cadis, tocara moltes pilotes en els primers instants de partit.

A poc a poc s'anava estirant el partit, amb jugades de correcames per a un i altre equip però que acabaven sense crear massa perill en cap de les dos porteries.

Però en el minut 21 se li posava més de cara el partit al València CF amb l'expulsió de Rober Navarro, que va entrar amb els tacs per davant i va pegar una xafada a Pepelu en perdre una pilota llarga.

I aprofitaria el València molt ràpidament, doblant l'avantatge en el minut 25 amb un gol d'Hugo Duro després d'una delicatessen de Thierry picant de rabona una pilota que va passar per damunt de Ledesma i que va aprofitar el madrileny per a clavar-la a porta buida.

Es va créixer ja el València CF amb el 2-0 en el marcador i amb un home més i va començar a agradar-se en els voltants de l'àrea del Cadis, amb Javi Guerra o Fran Pérez buscant el seu gol i amb un conjunt andalús superat per complet.

No va poder el conjunt de Sergio González parar en cap moment les escomeses del València CF, amb Amallah, Pepelu o Fran Pérez volent-se protagonistes de l'atac blanc-i-negre.

Però no es va moure el marcador més en la primera mitat i els dos equips se'n van anar al vestuari després d'uns 45 primers minuts amb total domini dels de Rubén Baraja.

Va tractar d'organitzar de nou al seu equip Sergio en el descans donant entrada a Álex Fernández i a Lucas Pires, però la superioritat del València no es va diluir en els primers compassos de la segona part.

Els minuts passaven, per a bé de l'interés del València CF, Baraja va donar entrada a Guillamón i el València seguia amb el partit davall control, tot i no augmentar la diferència en el marcador, les ocasions continuaven sent per als de Mestalla.

Va botar mancant 15 minuts Yaremchuk al costat de Foulquier i l'ucraïnés tindria la seua, que va anar a dins de cap després d'un centre de Gayà, però  el fora de joc assenyalat el va deixar amb la mel als llavis.

Encara va poder el Cadis posar una miqueta de picant en els últims minuts de partit però Mamardashvili en dos ocasions ho va evitar.

No va canviar més el marcador i el València va sumar 3 punts després del paró internacional i ja mira cap a la visita del diumenge a San Mamés