GRUPO PLAZA

llibres

Felip Bens presenta 'Toronto' a la llibreria Ramon Llull

19/09/2022 - 

VALÈNCIA. El periodista i escriptor Felip Bens presenta la seua darrera novel·la, Toronto. L’exili de Larry Forlati (Ed. Drassana), aquest dijous a la llibrería Ramon Llull (19 h), una presentació que també comptarà amb la participació del periodista, escriptor i fundador del Festival València Negra Bernardo Carrión.

El detectiu Larry Forlati s’enfronta a la missió més difícil de la seua vida: sobreviure a la pròpia família. Després d’una investigació que acabà amb el capo Junior Forlati entre reixes, Larry s’exilia en Toronto amb una nova identitat, separat del seu gran amor.

L’amable rutina de clubs de música en directe, passejades en bicicleta i la gestió de Niuru, la llibreria que regenta amb Renata, prompte botarà pels aires. Els tentacles del seu poderós cosí no deixen de moure’s i el destí de la nissaga penja d’un fil. Per si fora poc, les branques siciliana i americana del clan han decidit eixir de la seua letargia per a tancar velles ferides i adaptar-se als nous temps.

Amb estos materials, Felip Bens bastix una impecable novel·la negra que es mou, a ritme de rock’n’roll, per València i Barcelona, Mèxic i Sicília, Estats Units i Canadà, per a seguir els passos d’un antiheroi inoblidable: l’home que volia ser Marlowe i que descobrí que, davall la jaqueta, no guardava una arma, sinó un cor trencat sense rumb.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme