Hoy es 9 de marzo y se habla de coronavirus uci 8m MININOT FALLAS EMPRENDEDORES vacuna covid-19
GRUPO PLAZA

Festival Internacional Curtmetratges

La Filmoteca acull cloenda de festival de Curts Radio City

En aquesta edició del festival s’han seleccionats curts de la Xina, Rússia, Turquia, els EUA, l’Iran i l’Azerbaidjan

28/05/2019 - 

VALÈNCIA. L’Institut Valencià de Cultura acull a la Filmoteca el divendres 31 de maig, a les 20 hores, la gala de clausura i lliurament de premis de la XIX edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Radio City.

Consolidat ja com un referent en l’àmbit dels festivals independents de curtmetratges, Radio City ha seleccionat en aquesta edició 70 obres de les 424 que s’hi han presentat.

En la selecció de 2019 s’inclouen curtmetratges de terror, drama i comèdies procedents de països tan distints com la Xina, Rússia, Turquia, els EUA, l’Iran l’Azerbaidjan. També s’hi inclouen produccions documentals i d’animació, així com del cine més experimental.

Diversos d’aquests curts ja tenen una trajectòria nacional i internacional àmplia, com ara Cerdita, que va obtindre el premi al millor curtmetratge de ficció dels Goya o 9 Pasos dels valencians Marisa Crespo i Moisés Romeraque va ser nominat en els premis Forqué i Goya.

En el gènere d’animació destaquen en aquesta edició Zombie Time, La Noria, The afterbirth i el neozelandés The Trap. Quant al gènere documental, hi figuren Savis de l’Horta del valencià David Segarra i Kyoko, que va ser nominat al millor curtmetratge documental també en els Premis Goya.

La gala serà conduïda per l’actor valencià Miquel Mateu, que ha treballat sota la direcció d’Andrej Welminski, Mima Jankovic, Jonathan Grieve i La Fura dels Baus. En l’acte estaran presents els directors de les peces de la secció oficial idesprés del lliurament de premis, es projectaran els principalscurtmetratges guanyadors.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email