GRUPO PLAZA

7 edició del mice

Francis Montesinos firma el cartell de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu Valencià

29/11/2018 - 

VALÈNCIA. Este dimecres la Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València ha presentat la imatge que representarà la propera edició 2019, que es desenvoluparà entre els dies 8 i 23 de febrer. El cartell ha estat realitzat pel prestigiós dissenyador valencià Francis Montesinos

 L'esdeveniment va ser presenciat per desenes de persones, que van omplir el claustre del Centre del Carme Cultura Contemporània per conèixer les novetats d'esta nova MICE, a més de gaudir del taller de drons de El Caleidoscopio i la música de Second Coming Rock.

En esta cita cinematogràfica es projectaran, en diverses categories, diferents treballs audiovisuals realitzats per joves estudiants de tot el món. Este any són 30 els municipis de tot el territori que participen en esta Mostra, incrementant així la xifra respecte a l'any passat. 

El seu director, Josep Arbiol, destaca la millora de la qualitat dels curtmetratges que s'han presentat este any i agraeix a totes les seus col·laboradores la tasca que fan per la difusió de la marca MICE. Arbiol, qui ha anunciat que es desmarcarà de la direcció del festival en acabar esta setena edició, intueix que el nombre d'espectadors d'este any serà major que els 30.000 del curs passat.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme