GRUPO PLAZA

dissabte 9 de juny

Joan Miquel Oliver desembarca a la darrera nit del MiL amb el seu últim disc 'Atlantis'

6/06/2018 - 

VALÈNCIA. Xàtiva tancarà aquest dissabte l’edició 2018 del Festival MiL amb la sessió "més indie" d’enguany. Joan Miquel Oliver, fundador, compositor i guitarrista del grup Antònia Font, presentarà el seu nou disc Atlantis, segona part de la trilogia que va encetar amb Pegasus, i que obre el ventall de l’anti-folk a l’electro, i del funk a la rumba i al pop pur. 

Com totes les nits del Música i Lletra, la vetllada serà doble: obrirà la nit la cantant i pianista Lu Rois que porta al festival el seu darrer treball Clarobscur on pinta un quadre de sonoritats infinites. La sabadellenca es mou entre el folk de cambra, el minimalisme ambiental i les balades intimistes, envoltant l'oient amb una sonoritat cinematogràfica.

El MiL clourà la seua edició 2018 el aquest dissabte 9 de juny amb la doble sessió de Lu Rois i Joan Miquel Oliver, després de cinc caps de setmana i el reconeixement de músics, productors, mitjans de comunicació i públic. El Festival Música i Lletra es caracteritza per combinar artistes més reconeguts i d'altres d'emergents, mesclant diferents estils dintre de la música d'autor per oferir una "autèntica cata" de la música d'autor a Xàtiva. El festival naix a més com una aposta de la Regidoria del Gran Teatre de Xàtiva, i la direcció artística del músic Feliu Ventura, que busca "un públic curiós que s'atrevisca a comprar una entrada per un concert del qual potser no en coneix els músics", explica l'organització.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme