GRUPO PLAZA

per quatre anys

Juan Pedro Font de Mora, de Railowsky,  nou president del Gremi de Llibrers

28/07/2020 - 

VALÈNCIA. Juan Pedro Font de Mora, de la llibreria Railowsky, ha estat elegit nou president del Gremi de Llibrers de València, en les eleccions celebrades hui per a triar la Junta que dirigirà l’associació per un període de quatre anys.

D’altra banda, David Cases (llibreria La Traca) ocuparà el càrrec de Vicepresident, i la Junta Directiva es completarà amb María Bravo (llibreria Ambra), Jorge Cabezas (llibreria Somnis de Paper) i Sara Sánchez (llibreria El Puerto)

Davant la situació d’excepcionalitat causada per la pandèmia de la Covid-19, el Gremi de Llibrers ha celebrat les eleccions a Junta Directiva amb un procediment electoral mixt: mitjançant un sistema de votacions presencials, i un sistema de vot telemàtic. L’índex de participació, així i tot, ha estat en un 40,5 % dels agremiats. 

El programa de Juan Pedro Font de Mora i el seu equip, “Una candidatura de llibreries i per a les llibreries”, que ha estat l’única llista presentada, incideix en la defensa de la cultura del nostre territori, en posar en valor la formació específica pel sector, i en la voluntat de consolidar campanyes des del Gremi per als seus associats.

En paraules del nou president, “després de 35 anys en el Gremi és una satisfacció poder representar a totes les llibreries valencianes. És el triomf d’un grup que hem estat treballant a la Junta anterior, ens hem presentat com a equip per als propers 4 anys. Quatre anys decisius per a mantindre i consolidar les llibreries, perquè la nostra candidatura era de les llibreries i per a les llibreries, i en això anem a treballar: per a modernitzar-les i que siguen centres d’activitat cultural, i per a donar suport i assessorament constant. Aquesta Junta té també com a objectiu recolzar als llibrers i llibreres joves”.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email