GRUPO PLAZA

en la nau

L’Aula de Narratives de la UV presenta el seu programa per al segon quadrimestre

La programació de 2024 comptarà amb escriptors i editors com Muñoz Molina, Ferran Torrent, Ángeles Caso, Enric Juliana o Vicent Baydal

| 09/02/2024 | 1 min, 27 seg

VALÈNCIA. El Centre Cultural de la Nau de la Universitat de València ha continuat el cicle de l'Aula de Narratives del Vicerectorat de Cultura i Societat amb la trobada Totes les vides d'una poeta, entorn de les dos grans biografies de Sylvia Plath publicades a Espanya: Magia cruda. Una biografía de Sylvia Plath, de Paul Alexander (Barlin Libros / València) i Cometa rojo. Arte incandescente y vida fugaz de Sylvia Plath, de Heather Clark (Bamba editorial / València).

D'altra banda, la programació de l'Aula de Narratives de la Universitat de València per al segon quadrimestre comptarà amb interessants propostes que es presentaran en el Centre Cultural La Nau de la Universitat.

En març, el dia 4, Marc Carillo presentarà El derecho represivo de Franco'(1936-1975); i el dia 12, Mar Garcia Puig acostarà a la Universitat La història dels vertebrats, un dels llibres més populars del 2023. En abril mostraran les seues novetats editorials Antonio Muñoz Molina i Paco Cerdà, amb 1984-2024: 40 años de un Robinson literario (dia 11), i Ferran Torrent, amb Memòries de mi mateix (dia 18). En maig arribarà el torn d'Ángeles Caso, amb Las desheredadas (dia 8); Editar en valencià, amb els editors Maite Simó, Ricard Peris, Vicent Baydal i Mercè Pérez (dia 9), i Enric Juliana, el dia 15, que presentarà Vint anys de Madrid DF. Una història política de l'Espanya actual. L'encarregat de tancar la programació del segon quadrimestre, el 4 de juny, serà el columnista i escriptor, Bob Pop amb Días simétricos.

next