GRUPO PLAZA

lectura

La Biblioteca de Marxalenes crea un club de lectura sobre ciència-ficció

7/08/2023 - 

VALÈNCIA. La Biblioteca Joanot Martorell de Marxalenes ha creat un club de lectura sobre ciència-ficció al qual pot apuntar-se qualsevol persona interessada en el gènere i que dispose de carnet de la biblioteca. Es tracta del primer club de lectura municipal especialitzat en esta temàtica i les persones interessades poden inscriure’s per mitjà del correu electrònic [email protected] o d’una telefonada al número 963 48 32 69 a partir del mes de setembre. Les activitats del club són gratuïtes però és necessària la inscripció perquè l’aforament és limitat. 

El club de ciència-ficció de la biblioteca de Marxalenes començarà les seues activitats al setembre, serà presencial i constarà d’un taller i activitats de lectura compartida, que abastaran totes les èpoques del gènere. 

Així, el club celebrarà la primera sessió divendres, 29 de setembre, a les 18:45 hores en la mateixa biblioteca i està coordinat per la Fundació Asimov. Amb caràcter previ, a les 17:30 hores, se celebra el curs “Introducció a la ciència-ficció”. 

La Biblioteca de Marxalenes té un conveni amb la Fundació Asimov i està especialitzada en ciència-ficció. Disposa d’un fons d’unes 500 obres d’esta temàtica, un fons que encara es troba en construcció i que continuarà ampliant-se en els pròxims mesos. L’objectiu de les biblioteques municipals de València és donar a conéixer entre el gran públic la literatura relacionada amb este tema i convertir la biblioteca de Marxalenes en un referent per a totes les persones interessades. 

El regidor d’Acció Cultural, Patrimoni i Recursos Culturals, José Luis Moreno, ha afirmat que “la ciència-ficció és un dels gèneres que manté una gran fidelitat entre els seus lectors. Volem que Marxalenes siga un centre de referència per als seus seguidors habituals, a més de convertir-se en un lloc d'iniciació per a aquells que tenen curiositat per començar les seues primeres lectures en este gènere". 

Per a Moreno, “Marxalenes ha de ser un centre neuràlgic de la ciència-ficció en la literatura i, a partir d’este punt, que es generen noves activitats com xarrades i exposicions i que tinga un dels fons més interessants en este gènere per a tots els públics, el més especialitzat i el que pretén començar amb lectures dels clàssics”. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas