GRUPO PLAZA

fins al 13 de gener

La comèdia 'Nadal a casa els Cupiello' torna al Teatre Micalet

10/12/2018 - 

VALÈNCIA. Nadal a casa els Cupiello, d’Eduardo de Filippo i amb direcció de Joan Peris, torna al Teatre Micalet,  després del seu èxit de públic la temporada passada. Es van exhaurir les entrades en les últimes representacions, així que els espectadors tenen una nova oportunitat de gaudir d’una obra molt nadalenca capaç de fer riure a tota la familia.

La comèdia compta amb 9 actors a escena i el segell de Companyia Teatre Micalet. Pilar Almeria, Paula Braguinsky, Josep Manel Casany, Xavi Cubas, Dani Machancoses, Amparo Mayor, Diego Ramírez, Miguel Seguí i Bruno Tamarit són membres d’esta peculiar família, la dels Cupiello. Pel seu paper de Luca Cupiello, el reconegut actor valencià Josep Manel Casany ha estat guardonat al millor actor als Premis de les Arts Escèniques Valencianes.

A Itàlia, Natale in casa Cupiello està tan present a les festes nadalenques com el panettone. Durant la Nit de Nadal, ja és tradició que aquest espectacle es represente en molts teatres i s’emeta per la televisió italiana. El muntatge estarà en cartell des del 12 de desembre fins al 13 de gener i inclou una funció especial per a la Nit de Cap d’Any.

Amb Nadal a casa els Cupiello, Companyia Teatre Micalet, torna als seus orígens. El primer muntatge en 1995 de Companyia Teatre Micalet va ser Nàpols Milionària del mateix autor. "Després de tants anys del primer muntatge, em trobe amb una nova obra del gran De Filippo. I em segueix atrapant com aleshores per la seua fabulosa fusteria teatral, pel seu amor incommesurable a la vida retratada en la quotidianitat palpable dels seus personatges: gent del carrer, del veïnat, de casa. Tots ells formen un microcosmos on afloren les emocions amb tota la seua magnificència, fent-los propers al mateix temps que universals” en paraules de Joan Peris, director del muntatge.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme