GRUPO PLAZA

dimarts 15 d'octubre

La Filmoteca estrena ‘Diecisiete’, de Daniel Sánchez Arévalo

La pel·lícula Diecisiete és una producció de Netflix i s’estrena a València abans que estiga disponible en la plataforma online

14/10/2019 - 

VALÈNCIA.  L’Institut Valencià de Cultura estrena a La Filmoteca el dimarts 15 d’octubre, a les 18.00 hores, Diecisete, en una sessió especial en col·laboració amb Netflix.

El director de pel·lícules com AzulOscuroCasiNegro, Gordos, Primos i La gran familia española visita València per a atendre els mitjans de comunicació i presentar al públic de La Filmoteca Diecisiete, el seu últim llargmetratge, abans que estiga disponible en la plataforma de visionament en línia.

Protagonitzada per Biel Montoro, Nacho Sánchez i Iñigo Aranburu, Diecisiete conta la història d’Héctor, un adolescent de 17 anys que fa dos anys que es troba intern en un centre de menors. Insociable i poc comunicatiu, a penes es relaciona amb ningú fins que s’anima a participar en una teràpia de reinserció amb gossos.

Al centre, el xic estableix un fort vincle amb una gossa. Però un dia la gossa és adoptada i Héctor no pot acceptar-ho. Tot i que li queden menys de dos mesos per a complir el seu internament, decideix escapar-se per a anar a buscar-la.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email