GRUPO PLAZA

Història d'infantesa

La Filmoteca estrena 'La Vida lliure', l'última pel·lícula de Marc Recha

4/10/2018 - 

VALÈNCIA. L'Institut Valencià de Cultura estrena el divendres 5 d'octubre a la Filmoteca, La vida lliure, l'última pel·lícula del cineasta català Marc Recha. La pel·lícula serà presentada per Marc Recha al públic de la sala Berlanga i podrà tornar a veure's el dissabte 6 d'octubre.

La vida lliure és un relat  protagonitzat per xiquets, com L'arbre de les cireres, Petit indi o Un dia perfecte per volar. Ambientada a Menorca en 1917, La vida lliure es planteja com una pel·lícula d'aventures amb ressons de L'illa del tresor de Stevenson. Recha s'aproxima al cinema de gènere, des del minimalisme i la profunditat que caracteritzen el seu cinema, i converteixen la seua pel·lícula en una peça de de concisió narrativa i capacitat evocadora.

La projecció del divendres 5 d'octubre és una oportunitat  de veure en pantalla gran i en companyia del seu director l'últim llargmetratge d'un cineasta amb una de les filmografies més personals del cinema europeu contemporani.

La vida lliure conta la història de Tina i Biel, dos germans que descobreixen un valuós tresor a l'illa de Menorca i decideixen usar-lo com a pagament per a poder viatjar a Algèria amb la seua mare, que va partir a la recerca de treball. La missió d'aquests dos germans és arribar al país africà i, per a fer-ho, comptaran amb l'ajuda d'un pescador misteriós.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email